Meny Lukk

Rally Hadeland 2024

NMK Hadeland arrangerer årets andre NM-runde i Rally den 3. Februar 2024, og ønsker alle velkommen til feiring av klubbens 40-års jubileeum. Årets løp vil ha en total lenge på ca. 214km, hvor 74,08km av disse er fartsetapper. Løpet går på kjente veier, samt en superspesial i umiddelbar nærhet til Brandbu sentrum om værgudene spiller på lag.

Rally Hadeland 2024 teller med i:
– NM 2024
– NC (Norgescup), Klasse 6, 7 og 8
– NMK Mesterskapet 2024 – Fører og Kartleser

Løpet vil bestå av 8 etapper, som vil kjøres i følgende rekkefølge:
– SS1/SS5 – Løvbrøttet
– SS2/SS6 – Åstjern
– SS3/SS8 – Sagvollen
– SS4/SS7 – Brandbu Superspesial

Skulle væreforholdene tillate det drar vi i gang en skikkelig publikumsetappe på jordet ved Folkehøyskolen/Treholt Gartneri. Her vil det være gode muligheter for å få med seg mye fart og spenning, samt 3 tøffe hopp i løypen. På jordet vil vi ha oppmerkede publikumsområder og kiosksalg.

PS! Det vil ikke være parkeringsmuligheter ved publikumsetappen, kun for rullestolbrukere med bil. Vi anbefaler derfor at dere tar gå-turen fra Brandbu sentrum.

Alle offisielle dokumenter, inkludert Masterur blir publisert på den offisielle elektroniske oppslagstavlen. Tilgang til den offisielle oppslagstavlen finner du på Sportity med tilgangskode: Rally24. Under Rally Hadeland 2024 i menyen kan du også finne direktelinker til Sportity, påmeldte deltagere og resultater.

Publikumsinformasjon vil ligge tilgjengelig under Rally Hadeland 2024 i menyen, og oppdateres løpende med kart, generell informasjon og annet som er greit å vite.

Vil du være med å bidra til gjennomføringen av arrangementet, enten som vakt eller funksjonær kan du ta kontakt med oss her: post@nmkhadeland.com eller direkte med funksjonær-sjef Jan Erik Thaulow på tlf: 468 14 200 eller mail: thaulow68@gmail.com