Meny Lukk

Rally Hadeland 2024

NMK Hadeland arrangerer årets andre NM-runde i Rally den 3. Februar 2024, og ønsker alle hjertelig velkommen til feiring av vårt 40-års jubileum. Etter mange år med rallyforbud var Lygnasætersprinten det første løpet arrangert i Norge i 1985, og dette må vi selvfølgelig få feiret.

Løpet vil bestå av 8 etapper, som vil kjøres i følgende rekkefølge:
SS1/SS5 – Løvbrettet
SS2/SS6 – Åstjern
SS3/SS8 – Sagvollen
SS4/SS7 – Brandbu Superspesial

Skulle væreforholdene tillate det drar vi i gang en skikkelig publikumsetappe på jordet ved Folkehøyskolen/Treholt Gartneri. Her vil det være gode muligheter for å få med seg mye fart og spenning, samt 3 tøffe hopp i løypen. På jordet vil vi ha oppmerkede publikumsområder og kiosksalg.

PS! Det vil ikke være parkeringsmuligheter ved publikumsetappen, kun for rullestolbrukere med bil. Vi anbefaler derfor at dere tar gå-turen fra Brandbu sentrum.

Alle offisielle dokumenter, inkludert Masterur blir publisert på den offisielle elektroniske oppslagstavlen. Tilgang til den offisielle oppslagstavlen finner du på Sportity med tilgangskode: Rally24. Under Rally Hadeland 2024 i menyen finner du direktelinker til Sportity og påmeldte deltagere.

Vil du være med å bidra til gjennomføringen av arrangementet, enten som vakt eller funksjonær kan du ta kontakt med oss her: post@nmkhadeland.com eller direkte med funksjonær-sjef Jan Erik Thaulow på tlf: 468 14 200 eller mail: thaulow68@gmail.com