Meny Lukk

Lygnasætersprinten 2023

Det er med stor glede vi ønsker velkommen til Lygnasætersprinten 2023, Torsdag 28. Desember.

Fjerde juledag skal ca. 60 biler kose seg med fart og spenning i Helgedalen. Etappen kjøres fire ganger, to ganger hver vei, så her vil det være stor mulighet for å se biler kjøre fort i skogen.

Det vil bli parkering for publikum ved Sætra i Helgedalen, innkjøring fra RV4 på nordsiden av Lygna. Parkeringsavgiften ligger på 100kr per bil, og kan betales via Vipps (nr: 590288) eller kontant til våre oppsatte vakter. De vil stå oppstilt etter innkjøringen fra RV4.

Parkering utenfor eget oppmerket område inn til Sætra vil være forbudt, og feilparkerte biler vil bli borttauet.

Se vedlagt kart med markeringer her: Google Maps

I området ved Sætra vil dere ha flotte muligheter til å følge bilene lenge, samt en kiosk hvor det vil serveres mat og drikke. Da vi setter sikkerhet først under gjennomføring av Lygnasætersprinten 2023 ber vi alle tilskuere følge våre vakters henvisninger, stå trygt og ikke gå i veien under løpet. Våre vakter vil være tilgjengelige ved spørsmål skulle det være nødvendig.

Første bil starter kl. 11:30, så vær ute i god tid. Løpet er estimert å ende rundt kl. 17:30.

Vi kommer til å sende hele løpet live i samarbeid med Speakertjeneste på Facebook, og dere kan følge dagens action ved å benytte denne linken: www.facebook.com/Injection.no

Alle offisielle dokumenter, inkludert Masterur blir publisert på den offisielle elektroniske oppslagstavlen. Tilgang til den offisielle oppslagstavlen finner du på Sportity med tilgangskode: LS23. Under Lygnassætersprinten 2023 i menyen finner du direktelinker til Sportity og påmeldte deltagere.

Veiene inn til Helgedalen vil være stengt for alle andre enn deltagere fra kl. 07:00, og det vil kun være mulig å kjøre inn veien til publikumsområdet fra RV4 på nordsiden av Lygna fra kl. 09:00. All parkering på/langs RV4 er strengt forbudt!

Vil du være med å bidra til gjennomføringen av dette arrangementet, enten som vakt eller funksjonær kan du ta kontakt med oss her: post@nmkhadeland.com eller direkte med funksjonær-sjef Jan Erik Thaulow på tlf: 468 14 200 eller mail: thaulow68@gmail.com