Meny Lukk

Lygnasprinten 2023

Det er med glede vi ønsker velkommen til Lygnasprinten 2023, Lørdag 28. Januar. I likhet med 2021 kjører vi i år et sprintrally med en totalt lengde på 150km, som består av ca 62,26km med fartsetapper. Løpet går på kjente veier med innslag av etapper som ikke har blitt brukt på en stund, samt en superspesial i umiddelbar nærhet til Brandbu sentrum om værgudene spiller på lag.

Lygnasprinten 2023 er med i Remix Cup-sammendraget, og Historisk kjører sitt andre løp i sesongen på Hadeland. I år har vi også invitert inn Regularity, som vil starte en time før løpet.

Lygnasprinten 2023 teller med i:
• Remix Cupen 2023 (Norgescup) kl: 6, 7 og 8.
• NMK mesterskapet 2023 for fører og kartleser. www.nmkrallycup.no
• NTM Trailer & Tipp AS cup 2023 (Regularity)

Siden Historisk klasse har valgt Lygnasprinten 2023 som et av sine Cup-løp, vil de starte først av Rallybilene, påfulgt av Nasjonale klasser.

Alle offisielle dokumenter, inkludert Masterur blir publisert på den offisielle elektroniske oppslagstavlen. Tilgang til den offisielle oppslagstavlen finner du på Sportity med tilgangskode: Lygnasprinten23. Under Lygnasprinten 2023 i menyen finner du direktelinker til Sportity og Påmeldte.

Vil du være med å bidra til gjennomføringen av dette arrangementet, enten som vakt eller funksjonær kan du ta kontakt med oss her: post@nmkhadeland.com eller direkte med funksjonær-sjef Jan Erik Thaulow på tlf: 468 14 200 eller mail: thaulow68@gmail.com