Meny Lukk

Lygnasprinten 2021 – Pressemelding

NMK Hadeland har i dag hatt møte vedrørende gjennomføring av Lygnasprinten 2021 den 6. Februar. Det kom i dag nye nasjonale Covid-19 reguleringer, dette åpner for gjennomføring av arrangementet. Vi har etter mange runder med for og imot bestemt oss for å gjennomføre løpet som planlagt.

Arrangementet vil gjennomføres etter strenge smitteverntiltak, hvor avstand, munnbind og kun holde seg sammen med er en selvfølge !!

Løpet vil bli uten service, kun mulighet for fører/kartleser til å bytte dekk, montere ekstra lys i avstengt reguleringsområde, i tillegg til å fylle bensin.

Mer informasjon om løpet, viktige regler og påbud vil bli publisert i startbekreftelsen førstkommende onsdag. Denne bør leses grundig av alle deltagere da den vil inneholde svært viktige punkter.

Vi forventer at alle deltagere gjør det de kan for å gjøre dette arrangementet så trygt som mulig. 🙂

Hvis smittesituasjonen skulle forverre seg i Norge og det blir innført strengere reguleringer, vil løpet kunne avlyses på kort varsel.

Vi anbefaler alle deltagere om å følge med på løpets egen nettside. Denne finner du her!

NMK Hadeland ønsker alle deltagere velkommen til et flott løp på fantastiske vinterveier.

PS!
Etter krav fra myndighetene vil det dessverre ikke være mulighet for publikum å komme seg inn på etappene under løpet. Vi håper alle respekterer dette.

Er du interessert i å se løpet vil eneste mulighet være å melde seg som funksjonær eller sperrevakt.

Ved spørsmål, ta kontakt med:
Jan Erik Thaulow: 46814200
Arne-Ingar Stulen: 95221954