Meny Lukk

2021 – Nettside under arbeid

NMK Hadeland 2021

Sammen med det nye året har NMK Hadeland satt et større lys på utbedring av klubbens nettside. I løpet av de kommende ukene vil det bli gjort et par endringer på nettsiden som vi håper vil være mer brukervennlig og informativ både for medlemmer og nysgjerrige sjeler med interesse for motorsport.

Har du noen tanker og forlag til endringer eller informasjon du tenker kan være nødvendig ønsker vi gjerne at du legger ved en kommentar. Deres tilbakemeldinger som medlemmer og farts-interesserte er en fantastisk mulighet til å gjøre nettsiden så informativ som mulig.

I sammenheng med dette arbeidet er vi også ute etter bilder/medier av medlemmer i action, ildsjeler og publikum vi kan trekke frem i lyset. Har du noen bilder liggende som du ønsker å få sett vil dette være en gylden mulighet. Alle bilder vil selvfølgelig bli kreditert om det er ønskelig. Ta kontakt med oss på e-post: post@nmkhadeland.com eller send oss en melding på Facebook om du skulle være interessert.