Meny Lukk

Rally Hadeland 2011

NMK Hadeland ønsker å takke alle samarbeidspartnere, sponsorer, funksjonærer og alle som har hjulpet til, for all støtte og velvilje i forbindelse med årets Rally Hadeland.


Uten deres hjelp, hadde det ikke vært mulig å arrangere et så stort arrangement på en forsvarlig måte.

Ønsker spesielt å takke sponsorene som i tillegg til å bidra økonomisk også har stillt biler, mat (til alle funkjsonærene våre), premier (til en fantastisk premieutdeling) og lokaler/veier til disposisjon. Dette har vært helt uunnværlig for oss i arrangørstaben i årets rally.

I tillegg må det også nevnes at alle tilbakemeldinger vdr årets arrangement har vært veldig posetive, og ord som Best ever Rally Hadeland er blitt brukt. Dette tar NMK Hadeland med seg videre, og ser på som at vi i alle fall jobber i riktig retning.

Vi ser nå frem mot neste års rally, og håper dere alle ønsker å være med å støtte NMK Hadeland også i 2012, når vi igjen drar igang Hadelands største motorsportarrangement. Vi har flere nye ideer og tar gjerne imot forslag fra deres side, på hvordan vi kan profilere dere enda bedre i 2012.

Tusen takk for hjelpen i forbindelse med Rally Hadeland 2011.

Håper alle har fått den valuta som forventet i forbindelse med støtten til vårt arrangement?