Meny Lukk

Hadelandsprinten 2010

NMK Hadeland ønsker å takke funksjonærer, deltager, publikum og ikke minst juryen og NBF for en fantastisk dag på Harestua. Dette var første gang NMK Hadeland arrangerte denne typen sprintrally med rundbane, og vi må si oss godt fornøyd med gjennomførelsen.


Ingen store skader å snakke om, kun et stakkars hushjørne som fikk gjennomgå litt et par ganger (se bilde av Lars P. Rogstad) ellers et nesten perfekt gjennomført rally. Start 13.00, tre etapper og med premieutdeling kort tid etter at siste bil hadde kjørt i mål ca 17.30. Deltagerene var allerede 18.00 på vei hjem.

Eneste skår i gleden var da himmelen åpnet seg rett før start på første etappe. Men dette kan ingen klandres for, da vi ikke styrer over de høye herrer. Når andre etappe startet hadde det begynnt å tørke opp og vi fikk litt mere fart og antall biler ute på etappen. Siste etappe var så godt som tørr og gjennomføringen gikk som på skinner. Takket være alle de frivillige som stillte opp denne dagen.

Ønsker også å benytte anledningen til å takke alle sponsorer som har bidratt til at vi skulle få dette til så billig som mulig for deltagerene. Vil spesiellt fremheve Hadeland Utemiljø med far og brødrene Bredesen, som har gjort en uunværlig jobb i forkant av rallyet. Både når det gjelder klargjøring av trase og innhenting av utstyr og gratis hjelp. Uten dere hadde vi ikke fått til dette.

NMK Hadeland jobber nå videre, og allerede 12. juni blir det arrangert kvalifiseringsløp i Bilcross på Dokka. Etter dette vil vi jobbe frem mot evt en ny NM runde på snø i 2011. Så får vi se hva neste år bringer når det gjelder Hadelandsprinten.