Meny Lukk

Alt klart for Rally Hadeland

Rally Hadeland fremstår i «ny» og kompakt form med klassikerene Sagvollen og Helgedalen som løpets høydepunkt.

Rallyet er et nasjonalt minirally, bestående av transportetapper, 8 spesialstrekninger og 2 obligatoriske servicer. Løpet inngår i Norgescupen for nasjonale klasser, Volvo original cup, NMK Mesterskapet og ITweb Online Almeracup.

Rallyet har en total lengde på 160 km, hvorav 75 km er fordelt på 8 etapper. Løpet har flere nye etapper i forhold til fjorårets NM-runde, men etappene har tidligere år blitt brukt i rallyet.
Kart, tilleggsregler og annen info finner du på www.rally-hadeland.no.

Startkontingenten MÅ være innbetalt innen anmeldingsfristen for at anmeldelsen skal være gyldig. Hvis startkontigenten ikke er innbetalt innen anmeldingsfristen anses ikke deltageren som påmeldt. Betaling ved innsjekk aksepteres ikke.