Rally Hokksund

Da var Rally Hokksund gjennomført under strålende forhold og med nasjonalbilene først i startfeltet. NMK Hadeland stillte med hele 7 biler noe som betyr at det gror godt i rally miljøet på Hadeland om dagen.

Best på totallisten gikk det for Lars Morten Berntsen og undertegnede som for dagen hadde start nr 1, mens brødrene Bredesen kom halsende rett bak var kun 2 sec etter i mål etter at alle fire SS var kjørt. Disse kjører i Kl 9 de mest trimmede nasjonalbilene.
Anders P. Andersen som stillte opp med en eldre fabrikksbil 4wd i klasse 13 denne gangen, vant sin klasse med god margin, og ble så vidt slått av Bredesen og Berntsen på totallista med en 11. plass.
Edvall Martin Stenberg med gjeste kartleser Solveig Jahrmann gikk helt til topps i Kl 10 og ble nr 35 totalt i løpet. Dette var nok noe uvant for kartleser Solveig, som ikke har hatt marginene helt på sin side sammen med Jan-Widar i det siste. Så en seier og pokal her smakten nok godt..
Debutant Dan Henning Østheim med Trond-Håvard Østheim i kartleserstolen klarte målet om å fullføre siste debutantløp og kom inn på 47 plass totalt og andre bil blandt debutantene. Neste løpe vanker det C fører lisens og tidligere startnummer. Så dette smakte nok bra etter en liten tur i brøyta, men dette skulle ikke stoppen dem denne gangen. En annen debutant Emir Orucevic klarte også å fullføre på en respektabel 61 plass på total listen og 5 plass bland debutantene. Eneste bil fra NMK Hadeland som desverre måte bryte dagens løp var debutant Morten Johansen med kartleser Hans Morten Kjella, på SS 3 var det over og ut for gutta som da blir nødt til å prøve seg igjen neste gang, fortsatt som debutanter. Det kreves 2 fullførte løp for å kvalifisere til C førerlisens.

Løpet ble gjennomført på en super måte, nesten prikkfritt etter tidsskjema. Kun litt for mange tilskuere som skapte noe forsinkleser på slutten, ellers ikke noe å utsette her. Løypa holdt bra og hadde også store brøytekanter denne gangen, noe som skulle bety mye måking for de som måtte en tur i brøyta. Neste løp på terminlista er Finnskog Rally, som også er 3 løp i NC (Norges-cup for nasjonalbiler). Her kommer det helt sikkert til å stille flere biler fra NMK Hadeland.

Kopirett © 2020 NMK Hadeland. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU General Public License.