Trening på Lygna

Styret er veldig fornøyd etter at årets første organiserte trening med rallybiler på Lygna er avholdt. Det dukket opp 19 stk biler som alle fikk en fin dag på skogen.

Veien holdt som forventet bra, slik at det bare er å skrape vekk de værste sporene til neste trening, så er vi klare igjen 30.01.

Det var bare blide og positive fjes å se da vi ca 15.40 stoppet de siste som gjerne kunne tenkt seg å kjøre enda mer. Slik at dette ble generelt en god opplevelse for alle som hjalp til for å få dette til.

NMK Hadeland ønsker med dette å rette en stor takk til Brandbu Røde Kors som stillte med flere mann, bil og snøscooter, Nyland som stillte med en forferdelig stoooor traktor, og alle som ellers bidro til at dette ble en super trening. Alt ble fulgt til punkt og prikke, slik at sikkerheten var godt ivaretatt. Anders Granheim som var ansvarlig denne dagen var veldig fornøyd med gjennomføringen og ser frem til å få testet Almera'en litt neste gang. Da vil Jørgen Nordhagen stå som ansvarlig og sørge for en like fin dag for alle som møter opp.
Etter en rask evaluering etter at alle hadde reist, ble styret enige i at for mange biler ville nok skapt mer ventetid og kaos, vi ble derfor enige at vi må starte litt tidligere med innsjekk neste gang, og evt sette en begrensning på ca 30 biler om dette skulle ta hel av. Slik at de som kommer faktisk får kjøre litt og ikke bare vente.
Vi avventer og ser an påmeldingene til neste trening vedr. dette.

Bilder fra treningen finnes her.
http://www.123hjemmeside.no/Runesmotorsportfoto/19215084

Kopirett © 2020 NMK Hadeland. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU General Public License.